SKOJ och AMBIVALENSEN deepfake-skojar i ny musikvideo!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Deepfake är en ny teknik som gör det enkelt att med hjälp av Machine Learning- motorer manipulera och animera en stillbild på ett ansikte på ett väldigt verklighetstroget sätt. Således kan man ta en bild på vilken person som helst och göra en mycket övertygande fejkvideo där deras liknelse kan sättas på någon annan.

Resultatet i det här fallet är en hommage till nostalgimissbruk. En stor hyllning till 90-talets TV-historia porträtterat av Skoj och Ambivalensen. I videon ser vi bland annat Per Sinding-Larssen, Filip Hammar, Peter Haber och nostalgiska program så som Studio Pop, Fem Myror är Fler än Fyra Elefanter och Björnes Magasin.

– Denna videon har lite samma tema som låten, nostalgimissbruk. Om att skamlöst ta på sig sina rose-tinted-glasses och spela på igenkänningstrumman. En grandios hyllning till allt tidigt och sent nittiotal. Om att aldrig vilja växa upp. Men också så gjorde jag videon för att jag alltid velat vara med i Björnes Magasin såklart.

© Birds Will Sing For You Enterprises

print

Våra samarbetspartners