THOMAS STENSTRÖM släpper ledmotivet ”Ser du månen där du är ikväll?” till Cancerfondens julfilm

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Thomas Stenström gör i år ledmotivet till Cancerfondens nya julfilm. Låten är en specialskriven version av den klassiska folkvisan ”Auld Lang Syne” som i Thomas version heter ”Ser du månen där du är ikväll?”. Idag släpps låten till förmån för Cancerfonden. Under kampanjperioden skänker Thomas Stenström och Sony Music alla royaltyintäkter från låten oavkortat till Cancerfonden och kampen mot cancer. En lyssning som gör skillnad på riktigt.

Alla känner någon som drabbats. I mitt fall var det min farmor Elsie som gick bort alldeles för tidigt. Det här är en vinkning till dom som inte är här, låten skrev sig själv, behövde bara plocka ner den och spela in den, känns som om den har varit där ett tag och bara väntat på rätt tillfälle att komma hit. Snart ses vi nånstans på nån plats och det är sommarnatt med dina bästa. Håll ut och ta hand om varandra! – Thomas Stenström

Lyssna här

Cancerfondens har en historia av starka filmer där de fokuserar på de nära relationer och de närstående som drabbas av cancer och har tidigare belönats med 2 x Guldägg, 100 Wattare och en rad internationella priser. Årets julfilm handlar om en ensamstående pappa och hans son som har en otroligt nära och fin relation. Vi får följa deras liv från sonens första skoldag i den nya klassen och hur de senare får ett cancerbesked som vänder upp och ner på deras värld. Bakom idén står reklambyrån King och filmen är producerad av B-reel.

Se kampanjfilmen ”Tillsammans Igen”:

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners