TEXAS och WU-TANG CLAN återförenas – släpper singeln & videon “Hi”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I år kommer julen tidigt för alla Texas-fans då de idag släpper nya singeln “Hi” tillsammans med sina goda vänner Wu-Tang Clan. Samtidigt kommer en video, regisserad av Fenn O’Meally, där också brittiska skådespelaren Kadeem Ramsay (bl a “Top Boy” och “Small Axe”) medverkar.

Hi” är ett uppiggande glädjepiller, som inte bara är en återförening av de båda banden utan också det första smakprovet från Texas kommande album – och det första nya som Wu-Tang Clan gjort på tre år.

Sharleen Spiteri och RZA, som känner varandra sedan tidigare, träffades i Glasgow förra året i samband med inspelningen av en dokumentär då de diskuterade deras klassiska samarbete med “Say What You Want”, som de gjorde tillsammans med Method Man på BRIT Awards redan 1998. Där kom de också överens om att samarbeta igen; Texas skickade över en version av “Hi” till bandet i LA och Wu-Tang Clan strödde sin magi över låten.

Med Sharleens själfulla röst, en gitarr som låter Ennio Morricone och rap från RZA och Ghostface Killah har de gjort en låt som garanterat får dig att le.

Ett nytt album från Texas kommer nästa år. Till dess; luta dig tillbaka och njut av resan!

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners