ANDERS LUNDIN aktuell med singeln “En julsång till dig”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den folkkäre programledaren Anders Lundin har många strängar på sin lyra. Minst sagt. I januari släppte han soloalbumet “Här är jag nu” med alster som “Min Prinsessa”, “Jag vill du ska bli glad igen” och “Så önskar jag det ska vara du”. Nu är Anders tillbaka med ny musik. I dag släpper han “En julsång till dig”, en version av en låt som Anders skrev till sin fru när de väntade sitt första barn.

– Vi skulle bli föräldrar strax efter jul så magen var jättestor och jag tänkte att i år duger det inte med bara bocka av några saker på hennes önskelistan. I år måste det vara nåt riktigt fint. Även detta år känner jag, av helt andra anledningar, något liknande – efter ett sånt här år behövs det något annat, något mer än det vanliga i paketet. Det känns som man vill ge något med ovanligt mycket omtanke och värme i år, till ovanligt många, säger Anders.

Mångsysslaren Anders är just nu även aktuell med naturprogrammet “I klimatets spår” på SVT samt podcasten “Svenska Folkets Historia”. På nyårsafton leder han “Tolvslaget på Skansen” tillsammans med Parisa Amiri.

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners