MOLLY SANDÉN släpper jullåten “Come Whatever, Come What May” under sitt alter ego – MY MARIANNE tillsammans med JONATHAN JOHANSSON

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Molly Sandéns alter ego My Marianne och Jonathan Johansson släpper tillsammans jullåten Come Whatever, Come What May.

Lyssna här

“2020 slutar ju aldrig förvåna. Ingenting har varit som det brukar vara, och därför vet jag inte riktigt vad jag ska ha för förväntningar på julen alls. Det brukar ju vara tiden då jag tvingas stressa ner efter allt turnerande och landa med mina nära och kära i soffan – men hur blir det i år? Ingen aning. Men musiken kan ingen ta ifrån oss och helt ärligt känner jag mig beredd på vad som än händer…Är så glad att Jonathan ville ha med mig, eller ah, My Marianne på denna låten som garanterar julkänsla.” – My Marianne.

“Pga Covid bestämde jag mig i somras för att tacka ja till alla förslag som kom i min väg. Så när en av Sveriges absolut största Schlagerartister hörde av sig och bad mig skriva en jullåt till honom, tackade jag direkt ja, satte mig och skrev, spelade in, och skickade i väg.
Schlagerartisten svarade med att inte svara alls. Han ghoastade mig totalt. Då mejlade jag låten till mitt skivbolag och sa, ‘Ok – det här e en KLASSISK jullåt, kan vi försöka hitta en artist, gärna en lite äldre gråsprängd herre som kan bära upp den här texten.’ En halvtimme senare ringer Molly Sandén och säger: jag har lyssnat på låten 20 ggr, det är det finaste jag hört, du och jag måste göra en duett på den.
Jag säger numera JA till alla förslag som kommer i min väg.” – Jonathan Johansson.

Come Whatever, Come What May släpps idag 20 november via MILKSHAKE / Sony Music. Låten är skriven av Jonathan Johansson tillsammans med My Marianne och producerad av David Lindvall.

Mer om My Marianne:
My Marianne är Molly Sandéns alter ego. My Marianne debuterade som artist med soundtracket Husavik (My hometown) till Netflixfilmen ”Eurovision Song Contest – The Story of Fire Saga” som hade världspremiär i somras. Låten har idag sålt platina och streamats 20 miljoner gånger på Spotify. My Marianne har även gästat projektet Twelve där gamla melodier återupptäcks med ett modernt sound, med låten I Think That She Knows (Interlude).

Mer om Jonathan Johansson:
Jonathan Johansson är en av landets främsta textförfattare och leverantörer av nyskapande pop. Mellan nattsvart frustation och blodrusig eufori har Jonathan under sin artistkarriär försett världen med låtar som är lika aktuella i samhällsdebatten som på dansgolvet. Hans senaste album Scirocco var inget undantag och hyllades av kritikerna.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners