CLIFFORD – Efter sin metal-hyllning till Tegnell återvänder de med sin analys av valet i USA; You’re Fired! (By a lot)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Från skivbolaget som släppte metal-versionen av Greta Thunberg’s FN-tal “How Dare You” och metalbandet Clifford som debuterade med sin singel ”All makt åt Tegnell’ tillägnad Sveriges statsepidemiolog, kommer nu lyric-videon You’re Fired! (By a Lot). En metal-hälsning till vita husets nuvarande ockupant.

Heavy metal-världens just nu främst samtida analytiker-duo CLIFFORD återvänder med det stenhårda spåret och minns och dissekerar en bråkdel av galenskapen som härstammar från den här mannen under de senaste fyra åren. De två bröderna bakom bandet Clifford förklarar:

You’re Fired! (By a Lot)” tells the story of one man’s fall, all the way down from his very own Trump Tower golden escalator, to the parking lot of a landscape decorator, a cremation center and an adult bookshop (with viewing booths, supposedly for the avid reader).

Clifford slog igenom i våras då, bara några dagar efter att de laddat upp sin hyllning ‘All makt åt Tegnell” på Youtube de såg låten fullständigt organiskt explodera med över 25 000 visningar på Youtube, omdiskuterad och spelad i nationell radio på P3 Morgonpasset och spridas av Sveriges största musiktidning GAFFA, samt artikel i Aftonbladet. Framgången ledde även till ett skivkontrakt med Despotz Records.

Den officiella lyric-videon You’re Fired! (By a Lot) finns ute nu via Despotz Records, och följs av en digital release för streaming och nedladdning inom kort.

“Jared Kushner, Melania Trump advise Trump to accept election loss ”
// CNN

“Trump refuses to accept defeat in US presidential election ”
// Financial Times

“Trump lost the 2020 presidential election, but is refusing to concede to Biden ”
// Business Insider

© Despotz Records AB

print

Våra samarbetspartners