MÅNS ZELMERLÖW släpper ny julsingel ”Alone On Christmas Eve”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med julen runt hörnet börjar julbreven med jullåtar att dimpa ner, en av dom som i år är aktuell med en ny låt är Måns Zelmerlöw, en av våra mest folkkära artister.

Låten är en utsträckt hand till alla som tvingas fira jul ensamma i år. En hoppfull hälsning om att allt förhoppningsvis kommer bli som vanligt snart. Jag älskade den från första lyssning! – Måns Zelmerlöw.

“Alone On Christmas Eve” är skriven av Måns Zelmerlöw tillsammans med Tobias Stenkjaer, Theo Kylin och Robert Jallinder. Låten är producerad av Fredrik Sonefors.

På fredag nästa vecka, den 13 november, har föreställningen ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” premiär på Hamburger Börs. På scen får vi se Måns Zelmerlöw och Per Andersson i en första gemensamma show, allt regisserat av demonregissören Edward Af Sillén. Intresset för julshowen har varit stort och flertalet extraföreställningar har satts in. Evenemanget genomförs självklart i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och biljetterna hittar du på showtic.se.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners