DAVID BALDACCI – Maffian konspirerar mot USA

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För första gången möts två av hans thrillerhjältar i samma bok.

FBI-agenten Atlee Pine söker efter sin kidnappade tvillingsyster Mercy. Utredningen leder henne till New Yorks undre värld. När Atlee Pine är nära ett genombrott råkar hon av misstag sabotera ett tillslag som leds av amerikanska arméns kriminal­utredare John Puller, huvudperson i en annan av Baldaccis populära serier.

När Pine och Puller gör gemensam sak upptäcker de en koppling mellan maffian och en konspiration riktad mot nationens hjärta. Samtidigt som de tvingas riskera allt för att skingra dimridåerna kring konspirationen kommer Atlee Pine allt närmare sanningen om Mercy.

Men den kommer inte utan ett pris.

Mörkret före gryning är den fristående fortsättning på David Baldaccis spännande thrillerserie om den iskalla ensamvargen Atlee Pine.

Tidigare böcker i serien är Lång väg till rättvisa (2019) och Minuten före midnatt (2020).

David Baldaccis böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

»Det är ingen överraskning att en av de bästa thrillerförfattarna skapar en av de bästa karaktärerna på länge.« NEW YORK TIMES

Författare: David Baldacci
Titel: Mörkret före gryning
Format: Inbunden
ISBN: 9789178355389
Släppdatum: 28 oktober

© Bokfabriken

print

Våra samarbetspartners