NÖTKNÄPPAREN och annat vinterkul

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det’ sørme, det’ snart, december

December er lige rundt om hjørnet, og inden længe stiller supermarkederne igen juleslikket frem på hylderne. Så det er da nu, du skal planlægge, hvad du skal bruge din december på. Der er muligvis ikke lige så mange julefrokoster i udsigt i år, så hvad med at fejre julens komme med en tur i teatret?
George Balanchines ikoniske ballet Nøddeknækkeren garanterer øjeblikkelig julestemning for hele familien.
Trænger du til et afbræk fra kalenderlys og julekugler, kan du opleve Regnbuefar, hvor skuespiller Mikkel Arndt tager dig på en nervepirrende og hylende morsom tour de force gennem Regnbueland.
Du kan også starte din nytårsfest i teatret med vores Nytårskoncerter, hvor dirigent Thomas Søndergaard, konferencier Frederik Cilius og Det Kongelige Kapel giver dig en festlig, musikalsk start på 2021.

Tre kærlighedsanbefalinger

Skal du kun se én musical i dit liv, så vælg West Side Story. Den udødelige klassiker om Tony og Marias umulige forelskelse i skyggen af New Yorks bandekrig er baseret på Shakespeares kærlighedstragedie Romeo og Julie.
Du kan også opleve eller genopleve Romeo og Julie som ballet i John Neumeiers enkle og poetiske koreografi tilsat Prokofjevs fantastiske musik.
Kærlighed, passion og køn strømmer gennem årets store Anne Linnet-musikforestilling Jeg er jo lige her med den legendariske danske sangers enestående tekster og sange, der rammer plet i vores hjerter igen og igen.

© Det Kongelige Teater

print

Våra samarbetspartners