KATHERINE RYAN – Stjärnkomikern till Skandinavien 2021!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Stjärnan bakom Netflix-hiten The Duchess (och två globala Netflixspecialer In Trouble och Glitter Room) – komikern och TV-stjärnan återvänder till scenen med den sprillans nya showen Missus. En otroligt rolig stand-up show om livet, kärlek och vad det innebär att nu vara en “Missus”.

Född och uppvuxen i Kanada men nu baserad i England – Katherine Ryan har på kort tid blivit en av komedivärldens starkast lysande stjärnor. Brittisk press sammanfattar henne väl:

“A comic in supreme command of her shtick” – The Guardian
“One of the stand-out stand-ups of her generation” – The Times
“The writing is tight, the delivery flawless… a stand-up who is at the top of her game” – The Independent
“Flawlessly delivered… this is stand-up comedy that slaps you countless times around the face and leaves you aching with laughter. Be in no doubt, Ryan is among the very best out there” – The Telegraph

Katherine Ryans succé har nått långt utanför England, framför allt med hennes sitcom “The Duchess” som släpptes globalt på Netflix i september 2020 – en 6 x 30 min-serie som direkt gick upp på Netflix förstaplats. Katherine spelar inte bara i serien utan har även skrivit och producerat alla avsnitt.

Serien kommer efter två hyllade stand-ups på Netflix, In Trouble från 2017 och Glitter Room från 2019. Med dessa blev hon blott den andra UK-baserade komikern att få en global Netflix-special för stand-up komiker, efter Jimmy Carr – och än så länge den enda kvinnan.

Ryan har medverkat i många stora TV-program och podcasts – och är ett av de mest intressanta namnen baserad i det komikertäta landet England. Och nu återvänder hon äntligen med en ny stand-up som kommer till Stockholm och Lilla Cirkus som en del av turnén! Vi längtar efter 10 september 2021 och en kväll med skrattgaranti – missa inte när biljetterna släpps, fredag 16 oktober!

Datum
Lördag 4 september 2021 – DR Koncerthuset, Köpenhamn
Fredag 10 september 2021 – Lilla Cirkus, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners