SAMIR & VIKTOR söker arbetslösa

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den välkända duon Samir & Viktor söker omgående en duktig medarbetare till den 16 oktober 2020 och lanseringen av deras nya singel ”Arbetslös”. Tjänsten är en projektanställning på 24 timmar med en fast lön på 5 000 kr. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att sprida låten på sociala plattformar, du kommer att arbeta med Samir Badran och Viktor Frisk i centrala Stockholm.

Vi söker dig som är:
– intresserad av popmusik
– ambitiös, driven och målinriktad
– väl insatt i plattformar såsom TikTok, Instagram, Facebook och Snapchat

Om Samir & Viktor:
Duon levererar Sveriges sommarhit år efter år, de har haft tre st förstaplaceringar på Spotifys topplista och medverkat i Melodifestivalen tre gånger.

Är du den vi söker? Ansökan skickas till arbetslos@warnermusic.com med en kort presentation om dig själv och varför just du skulle passa för den här tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och avser tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

//Samir & Viktor

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners