THOMAS DI LEVA bjuder på digital fika

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Höstpremiär för DIGITAL FIKA!
Ny singel inom kort!

När Corona-pandemin rasade som värst i våras fick Thomas Di Leva liksom alla andra artister, musiker och scenarbetare med kort varsel lov att ställa in alla planerade konserter och andra uppdrag. Som motvikt till den olyckliga isoleringen som många människor upplevde, tog Thomas efter några veckor initiativet att bygga broar mot ensamheten på sin Facebook-sida, med något han kallade Digital Fika. Det var en serie Facebook-sända live-program, där han i sin hemmastudio mötte publiken, sjöng, visade videoklipp och svarade på frågor. Tittarna fick även möjlighet att ringa till Di Leva och med cirka 25 000 views per avsnitt blev Digital Fika mycket uppskattat.

Efter att i somras ha gjort Coronasäkra akustiska konserter runt om i landets villaträdgårdar, för 50 personer per föreställning (myndigheternas maxgräns) så återupptar Di Leva nu sin efterlängtade programserie igen. Med start på torsdag 8 oktober kl 18.30 kommer det varannan torsdag i höst att sändas totalt sex avsnitt på Di Levas Facebook-sida. Dessutom utlovas det en helt ny, svensk singel om ett par veckor!

– Idén till “Digital Fika” kom till mig i april under Covid-19 krisen som ett sätt att nå ut och vara tillsammans live med min publik och andra människor online under den hårda mörka tiden i början av krisen, berättar Thomas. Ett avslappnat och öppet format med samvaro, samtal, frågeställningar, reportage, kärlek och musik. Som en underhållande fika med en nära vän, fast digitalt.

– Det har blivit väldigt omtyckt för att många därute känner sig ensamma, isolerade och sorgsna i den rådande situationen. Det är också väldigt uppskattat att folk kan ringa in direkt i programmet och samtala och ta upp frågeställningar, plus att jag hela tiden har en dialog med min publik om hur programmet ska fortsätta att utformas tematiskt från avsnitt till avsnitt.

– Jag vill inte avslöja första avsnittets tema av Digital Fika ännu, men det kommer bland annat att innehålla ett filmat reportage från mina trädgårdskonserter i somras, musik live i studion och tittarna kommer att få ringa in och ställa frågor och berätta om egna drömmar och erfarenheter. Det kommer dessutom bli en del överraskningar!

Fredag 23 oktober kan alla Di Leva-fans sedan se fram emot artistens första singel på svenska på två år. Då släpps den mångbottnade singeln Faller på Di Levas egen etikett Spaceflower. Singeln kan redan nu förhandsbokas på Spotify och Apple Music etc, med hjälp av den app som finns här.

© COMEDIA

print

Våra samarbetspartners