CROODARNA 2: EN NY TID – Officiell trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Se den officiella trailern för Croodarna 2: En ny tid nedan

Croodarna har överlevt mängder av faror och katastrofer, från livsfarliga förhistoriska odjur till att se sin dotter bli vanvettigt förälskad i en ny pojkvän. Men nu står de inför något som verkligen kommer att skaka om deras flock ordentligt och få dem att omvärdera allt de hittills trott om världen: en annan familj.
Croodarna behöver en ny plats att bo. Så den första förhistoriska familjen ger sig ut i världen, på jakt efter en säkrare plats att kalla sitt hem. När de upptäcker ett idylliskt paradis, omgärdat av en mur, som uppfyller alla deras behov, tror de att deras problem är lösta … förutom en sak. En annan familj bor redan där: Bättremans.
Bättremans (med betoning på “bättre”) med sitt välarbetade trädhus, sina fantastiska uppfinningar och stora odlingar med färskvaror – är ett par steg före Croodarna på den evolutionära stegen. När de släpper in Croodarna, som världens första inneboende, tar det inte lång tid innan motsättningarna mellan familjerna når en brytpunkt.
Precis när allt verkar förlorat kommer ett nytt hot att driva ut båda familjerna på ett episkt äventyr utanför murens trygghet, ett som tvingar dem att omfamna sina olikheter, hämta styrka från varandra och skapa en framtid tillsammans.
I Croodarna 2: En ny tid återkommer originalrösterna från förra filmens stjärnor; Nicolas Cage som Grugg Crood, Catherine Keener som Ugga Crood, Emma Stone som deras dotter, IIp, Ryan Reynolds som Iips pojkvän, Grabb, Clark Duke (Hot Tub Time Machine) som Klump och Cloris Leachman som Mommo. De får sällskap av nya stjärnor som Peter Dinklage som Fille Bättreman, Leslie Mann som Hopp Bättreman och Kelly Marie Tran som deras dotter, Sol.

Regi: Joel Crawford
Röster i originalversionen: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke, Leslie Mann, Peter Dinklage m fl.
Svenska röster: Grugg: Tommy Nilsson, Iip: Frida Sandén, Grabb: Jesper Adefelt, Klump: Göran Gillinger, Ugga: Susanne Barklund, Mommo: Iréne Lindh, Hopp Bättreman: Lizette Pålsson, Sol Bättreman: Clara Folkebo, Fille Bättreman: Jamil Drissi

BIOPREMIÄR 23 DECEMBER

© UIP

print

Våra samarbetspartners