OLIVER – En praktfull uppsättning

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En pragtopsætning

Det var med en særlig glæde, at vi i går bød publikum indenfor til første forpremiere på Oliver! Ikke siden teatrets åbning i 1908 har teatret ufrivilligt været uden publikum i så lang en periode – ikke engang under to verdenskrige. Som de første fotos her fra forestillingen viser, var der meget at glæde sig over: Fantastiske kostumer og scenografi, en gribende historie, iørefaldende musik og spektakulær koreografi – spillet, sunget og danset af et stort og veloplagt cast.
Se mere og bestil billetter HER

Stort veloplagt cast

Teatrets produktion af Oliver er skabt af det samme kreative team, der stod bag teatrets opsætning af Spillemand på en Tagryg. På scenen 39 medvirkende med Preben Kristensen i spidsen i den ikoniske rolle som Fagin.

Oliver! – et hovedværk

Oliver er i dag et hovedværk i britisk musicalhistorie, og den er måske den oftest spillede af de klassiske forestillinger. Det er der mange gode grunde til, men Lionel Bart, der skabte Oliver!, måtte kæmpe for at få lov til at omsætte Charles Dickens’ romanklassiker Oliver Twist til en musical.

© Det Ny Teater

print

Våra samarbetspartners