CLIFFORD: Sverige hade rätt – nu släpper metalbandet ‘All Might to Tegnell’

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tidigare i år släppte Despotz Records metal-hyllningen till en stor svensk personlighet; Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell med låten ”All makt åt Tegnell’. Nu släpps låten som engelsk version för alla internationella fans av ‘Årets svensk’.

“Is Sweden’s coronavirus strategy working after all?” // Euronews
“Did Sweden’s coronavirus strategy succeed or fail?” // bbc.com
“In the Coronavirus Fight in Scandinavia, Sweden Stands Apart” // NY times

Från skivbolaget som gav er metal-versionen av Greta Thunbergs FN-tal “How Dare You” kommer du nu den senaste metal-hyllningen till en annan stor svensk personlighet, vissa säger till och med att han borde kallas ‘Årets svensk’; Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell.

Låt oss presentera de två bröderna bakom bandet Clifford som på bara några dagar efter att de laddat upp sin hyllning ‘All makt åt Tegnell” på Youtube sett låten fullständigt organiskt exploderat med över 15 000 visningar på Youtube, omdiskuterad och spelad i nationell radio på P3 Morgonpasset och spridas av Sveriges största musiktidning GAFFA. Framgången ledde även i veckan till ett skivkontrakt med Despotz Records. Nu är Clifford tillbaka med en engelsk version av låten för tillsammans med alla internationella fans hylla Anders Tegnell och berätta för världen att ‘Sverige hade rätt hela tiden’!

Med denna brokiga palett kliver Clifford fram och levererar sin version av samtidsanalys – på hårdrocksvis. De två bröderna förklarar:
“I sviterna av Covid-19 har vi sett vilda djur återta städerna. Vi har sett en mans resa från okändhet till landsfader. Vi har sett historier om sorg, om hopp, om ensamhet och om avgrundsdjup mänsklig dumhet. Slagsmål om dasspapper. 5G-master i brand. Healing-gurus. Hoarders. Trump. Det är bara toppen av ett isberg.”

Clifford består av:
T. Clifford – Lyric&music
J. Clifford – Music

© 2020 Despotz Records AB

print

Våra samarbetspartners