MR. JONES, SUPERMAN och japansk fantasy bland september månads DVD-släpp

Annons

Nytt på DVD, BD och VOD – höstens första månad bjuder på en hel del smått och gott, och ett flertal mer eller mindre smala filmer från många olika länder i världen – och i många skilda genrer. Det blir fantasy och animerat japanskt i Weathering With You, det blir norskt familjedrama i Leva på hoppet, det blir belgiskt transtema i Lolas väg mot havet … och det blir klassisk amerikansk western i Den sista duellen.

Är du nyfiken på James Norton, som så ofta toppar vadslagningsbyråernas tips om “den nye James Bond”?! Spana då in den polska thrillern Mr. Jones, där Norton, James Norton, spelar ett slags hemlig agent – en reporter undercover med livet som insats.

Bill Nighys alla fans kan glädja sig åt den lilla pärlan Hope Gap och amerikansk humor med Salma Hayek som djävulsk chef blir det i Like a Boss. Och den nye Superman … är tecknad. DC fortsätter oförtrutet sin serie med tecknade klassiker. Henry Cavill får man spana in på Netflix, som den nye Sherlock Holmes.

Den klassiska versionen av Doctor Dolittle (med Rex Harrison i titelrollen) släpps också under september månad. Denna familjefilm är inspelad i Combe Martin, känd som Storbritanniens vackraste by – och denna populära by har bland annat också varit inspelningsplats för Steven Spielbergs War Horse.

2 september

Leva på hoppet – Studio S Entertainment

London Heist – Njutafilms

2050 – Njutafilms

7 september

Jack Ryan season 2 – Warner Bros.

Like a Boss – Paramount Pictures

The Night Clerk – Saban Films

9 september

Till min dotter – Studio S Entertainment

St Agatha – Studio S Entertainment

Den sista duellen – Studio S Entertainment

Lolas väg mot havet – Njutafilms

Yummy – Njutafilms

14 september

Superman: Man of Tomorrow – Warner Bros

Light of My Life – Noble Entertainment

Hope Gap – SF Studios

16 september

We summon the darkness – Studio S Entertainment

23 september

Doctor Doolittle (klassiker) – Studio S Entertainment

28 september

Weathering with You – TriArt film

30 september

Mr. Jones – Studio S Entertainment

Thirst – Njutafilms

Skriven 2020-08-30

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners