CAROLA ft. ZARA LARSSON – samarbetet blev Säg Mig Var Du Står

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Att säga att hon är en av våra mest folkkära artister räcker inte. Sedan Carola slog igenom 1983 med ’Främling har hon varit landets starkast lysande stjärna. I över 35 år har hennes röst och person varit lika gnistrande självklara i poppiga schlagersammanhang som på musikalscener och i hennes omtyckta julkonserter.

Zara Larsson, det svenska popfenomenet har även hon tagit sin rättmätiga plats i rampljuset som en av Sveriges största stjärnor. Efter hits som ’Lush Life’, ’Symphony’ och ’Ruin My Life’ har hon delat scen med artister som Ed Sheeran, Beyonce och David Guetta och nått internationell framgång och har hela sex UK Top 10 hits i bagaget.

Under corona-pandemins påverkan skapades konceptet ’Late Night Concert’ där några av Sveriges största artister fick ta över ett tomt Gröna Lund och skapa en konsert för folk hemma i TV-soffan. Zara avslutade det hela med en timmes lång konsert där hon bjöd på en blandning av sina största hits samt det första TV-framträdandet av hennes senaste singel ’Love Me Land’. Hon bjöd då även in sin största barndomsidol Carola som gäst och de två möttes på scenen i en duett av Zaras absoluta favoritlåt som Carola gjort – ’Säg Mig Var Du Står’.

Den positiva feedbacken som följde uppträdandet var omedelbar och det svenska folket hyllade Zara och Carolas framträdande och den magi som skapades på scenen under mötet mellan två av Sveriges absolut bästa sångerskor. Efter att båda artisternas respektive fans längtade efter en inspelad version är det idag dags för Carola, med Zara som feature att släppa deras duett av ’Säg Mig Var Du Står’.

© Ten Music Group

print

Våra samarbetspartners