REIN hyllas för debutalbumet!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

REIN hyllas för debutalbumet REINCARNATED.

REIN släppte i fredags sitt debualbum REINCARNATED på egna bolaget REIN RECORDINGS. Pressreaktionerna har varit superfina lovord från alla möjliga håll.

Dagens Industri 4/5
”Svenska synthesizerartisten REIN är stenhård, oslipad, bångstyrig, kompromisslös, extrem. Just därför tror jag att hon är den av dagens svenska artister som har störst chans att i framtiden sälja ut idrottshallar med 15 000 åskådare.”

Dagens Nyheter 4/5
”Svenska electropunkaren Rein har länge ansetts som lovande. När debutalbumet ”Reincarnated” nu äntligen kommer behöver ingen bli besviken”

Gaffa 5/6
”Sveriges bodydrottning har återvänt och vi är hennes tacksamma undersåtar.”

Hymn 8/10
”Med inslag av sönderhackad techno, electroclash, sprakande electropop, och referenser till moderna sci fi-klassiker som The Matrix och Ghost in the Shell, spänner albumet över strömningar från flera decennier av alternativ elektronisk musik. Allra mest slående är hur coolt och samtida hon får precis allting att låta.”

TT Spektra 4/5
”…hon håller fanan högt också på efterlängtade debutalbumet “Reincarnated”, en skiva som fansen efterfrågat sedan första ep:n släpptes för fyra år sedan. Det är ett album som både förvaltar och förnyar.”

Värmlands Folkblad 4/5
”Det här är verkligen glimrande låtskrivande och lysande utrop.”

© 2020 Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners