MARIAH CAREY firar 30 år som artist med The Rarities och biografi

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Superstjärnan Mariah Carey släpper albumet The Rarities fredagen den 2 oktober. Albumet innehåller Mariahs egna favoriter från hennes stora låtskatt, både de givna hitlåtarna och de osläppta guldkornen vi aldrig fått ta del av tidigare.

Hela året 2020 firar Mariah Carey 30 år som artist och under #MC30 bjuds fansen varje vecka på godbitar och specialare ur arkivet. Sociala medier fylls med tillbakablickar och hyllningar över Mariahs fantastiska karriär – från 1990 till 2020.

Första smakprovet från The Rarities är nya låten Save The Day som släpps i morgon fredagen den 21 augusti. Save The Day började Mariah skriva för många år sedan, men först nu är låten färdigställd, inspelad och redo för release. Låten har med välkänd sampling från Fugees ikoniska hitlåt Killing Me Softly with His Song och Ms. Lauren Hills välkända röst är med. Budskapet i låten är mer aktuellt än någonsin: We’re all in this together

Albumet The Rarities innehåller två delar, där del två består av den tidigare outgivna hela ljudinspelningen från Mariahs Live at The Tokyo Dome, hennes första livekonsert i Japan, från 1996 års Daydream World Tour.

Förutom albumet The Rarities släpper Mariah Carey sin självbiografi The Meaning of Mariah Carey till hösten. Mariah skriver öppet om sitt liv och sina erfarenheter, sina vinster och förluster och om det glamourösa men också hårda och stundtals omskakande livet i rampljuset.

#MC30 – jubileumsåret är här!

© Sony Music

print

Våra samarbetspartners