HOOKING UP – Brittany Snows nya film släpps digitalt 22 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Skådespelerskan och sångerskan Brittany Snow (”Pitch Perfect”, ”Someone Great”) debuterar som producent med ”Hooking Up”, en långfilm som tar ett nytt grepp om moderna romanser och relationer. Förutom Snow medverkar bland andra Sam Richardson (”Good Boys”, ”Bad Neighbours 2”) och Jordana Brewster (”Fast And Furious”-filmerna). För regin svarar Nico Raineau som också är medförfattare till det smarta och roliga manuset.

Brittany Snow och Sam Richardson spelar huvudrollerna som Darla och Bailey i dramakomedin ”Hooking Up”, en cynisk sexmissbrukare och en blyg testikelcancerpatient. Det omaka paret ger sig i kast med en utflippad form av terapi som de lurar sig själva att tro ska hjälpa dem båda – de ger sig ut på en roadtrip för att återskapa Darlas oräkneliga sexuella förbindelser. När deras verkliga motiv för roadtripen kommer fram tvingas det osannolika paret att konfrontera sina problem och upptäcker att kärlek är mer än bara sex.

”Hooking Up” släpps för digitalt hyr & köp på alla större plattformar – Viaplay, SF Anytime, Google Play, iTunes – måndag 22 juni

© Taste PR

print

Våra samarbetspartners