SATANIC SURFERS, KB, Malmö den 13 juni 2020

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Streamad konsert

Kulturbolaget i Malmö fortsätter sin musikgärning i dessa Corontider genom att livestreama stora rockakter som företrädesvis har sin bas i Malmö med omnejd till glädje för alla livemusikälskare över hela världen.

Fullt ös utan stagedivande

Denna kväll hade turen kommit till skatepunkarna Satanic Surfers som likt kollegerna i Millencolin håller högsta internationella klass i sin genre. Innan konserten körde igång bjöds publiken på en kortfilm med ett gäng skejtare från Bryggeriets skateskola.

När väl konserten körde igång var det fullt ös som gällde. Låtmaterialet blev en blandning av klassiker och helt nyskrivna alster. Bandets frontman Andy Dahlström yttrade ett par gånger hur udda det var att spela utan publik. Inte minst fick bandet leva utan både stagedivade och obehöriga som trampade på pedalerna.

Efter konserten ställde bandet upp på en snabb Q&A där tittarna fick ställa frågor till bandet.

Kollar ni konserten stötta bandet och KB med en Swish!

Skriven 2020-06-13

print

Våra samarbetspartners