SABATON ger sig ut på Den stora Sverigeturnén 2021

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

“The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.”
Pär Sundström, Sabaton

Biljetterna släpps onsdag 10 juni kl 10:00 och säljs via www.allthingslive.se.

© All Things Live

print

Våra samarbetspartners