ARVINGARNA aktuella med ny singel, direktsänd releasefest och fortsättning på krogshowen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Våren är i full blom och sommaren är snart här. Nu levererar Arvingarna sitt starka bidrag till denna underbara tid. Bandets helt nya singel “Säg att du är min” är skriven av Mikael Karlsson som ligger bakom Arvingarnas Melodifestival-hit ”I Do”. Nya låten släpps nu på fredag den 22 maj och bandets Casper Janebrink har skrivit den kärleksfulla texten.

I morgon torsdag den 21 maj klockan 17:00 bjuder Arvingarna in till sin Facebooksida där de håller en digital releasefest som direktsänds från Lassemans altan. På releasefesten blir det givetvis stor livepremiär för nya singeln ”Säg att du är min”, gamla goda hits, grilltips och andra glada överraskningar.

Nu på söndag 24 maj klockan 20:00 i TV4 kan man även njuta av Arvingarna i en musikalisk heltimme där tittarna får ta del av godbitar ur den hyllade krogshowen ”I takt med tiden”. I höst fortsätter krogshowen sitt segertåg ute på turné.

Följ Arvingarna:
www.instagram.com/arvingarna
www.facebook.com/ArvingarnaOfficiella

30/8 Stockholm, Lilla Cirkus 16:00 & 19:30
3/9 Visby, Wisby Strand 19:30
11/9 Skövde, Arena Skövde 19:30
12/9 Örebro, Conventum Kongress 19:30
13/9 Halmstad, Halmstad Teater 17:00
14/9 Jönköping, Jönköpings Konserthus 19:30
17/9 Malmö, Slagthuset MMX 19:30
20/9 Västerås, Västerås Konserthus 18:00

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och aktuella restriktioner, och om det tillåts kommer vi att kunna se Arvingarna på ovan platser i höst med showen ”Arvingarna 30 år – I takt med tiden”.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners