PANG I BYGGET, MITT I PLANETEN, PAPPOR PÅ PROV och ÅSA-NISSE – sommarfarser flyttas till 2021

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Pang i Bygget på den anrika Fredriksdalsteatern, med Eva Rydberg i spetsen, visade vägen … Det kommer inte att gå vägen med friluftsteater anno 2020. Hela Pang i Bygget har flyttats till sommaren 2021.

Idag, den 8 maj 2020, meddelar ytterligare tre friluftsteatrar att de väljer att ställa in alla föreställningar sommaren 2020 – och sommarnöjena flyttas till 2021. Publiken uppmanas att hålla i sina biljetter till nästa år …

Vallarnas friluftsteater, Krusenstiernska Teatern och Tjolöholms Slott ställer alla in sina föreställningar sommaren 2020 – och meddelar när premiären 2021 kommer att gå av stapeln.

Premiär för Mitt i planeten den 25 juni 2021

Årets sommarföreställning Mitt i planeten på Tjolöholms Slott flyttas till den 25 juni 2021, på grund av de rådande omständigheterna med pandemin, meddelar Claes Malmberg.

Premiären av föreställningen Mitt i planeten var planerad till den 26 juni 2020 på Tjolöholms Slott med Claes Malmberg, Hanna Lindblad och Niklas Holtne med orkester, kör och ensemble, men flyttas nu fram till den 25 juni 2021.

Krusenstiernska teatern öppnar den 24 juni 2021

Sommarfarsen Pappor på prov med Thomas Petersson, Sussie Eriksson och Ola Forssmed i huvudrollerna på Krusenstiernska teatern i Kalmar är framflyttad till nästa år, med nytt premiärdatum satt till den 24 juni 2021.

Teatern meddelar: I enlighet med rådande läge och för att bidra till begränsad smittspridning så har nu vi som arrangör beslutat oss för att flytta fram sommarens föreställningar på Krusenstiernska Teatern till 2021. Beslutet har tagits med bakgrund av den allvarliga samhällsutvecklingen som håller i sig och att vi känner ett stort ansvar gentemot biljettköpare, artister på scen, leverantörer, produktionspersonal och alla andra som på olika sätt arbetar med oss. Vi är dock glada för att vi har möjligheten att flytta hela produktionen inkl samma ensemble och regissör till nästa sommar istället.

Varje enskild gäst kommer att kontaktas av Kalmarsalen med vidare information inom 10 dagar på den mailadress som angivits vid bokning. Alla biljetter flyttas automatiskt till motsvarande dag nästa år. Har kunden exempelvis köpt biljetter till premiären torsdagen den 25 juni 2020 så kommer biljetterna gälla till premiären torsdagen den 24 juni 2021 o.s.v.

Åsa-Nisses tidsmaskin startar nästa sommar …

Vallarna har publicerat ett öppet brev till sin live-publik på sin hemsida – dock brukar ännu fler se föreställningarna filmatiserade, inköpta på DVD eller i TV4:s traditionella sändningar. Men denna vinter kommer publiken att få nöja sig med friluftsteater-repriser …

Kära gäst,

Från och med söndagen den 29 mars får allmänna tillställningar i Sverige ha max 50 deltagare, allt beroende på Coronavirusets (covid-19) framfart i världen. Detta gör att vi från Vallarnas friluftsteater har väntat in i det sista för att se om restriktionerna kommer att lyftas under en snar framtid, men med rådande situation fattar vi beslutet att flytta vår verksamhet till 2021.

Till den viktigaste frågan: Hur påverkar detta er gäster? Jo, ni har automatiskt fått biljetter till motsvarande föreställningsdag 2021. Ni som skulle gått på premiären 2020 har alltså biljetter till premiären 2021. Mer information om hur detta går till kommer på måndag 11/5 kl. 15:00.

Till dess, sitt lugna i båten. Håll i din biljett – den är guld värd. Mer information kommer via mejl, sms, Facebook & Instagram måndag 11/5 kl 15:00

Tack för er förståelse, glada tillrop samt hälsningar. Inget är så härligt som att ha något att se fram emot.

Var rädda om Er!

Vallarnas friluftsteater

Skriven 2020-05-08

print

Våra samarbetspartners