TIVOLI öppnar den 8 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med aftalen om den langsigtede genåbningsplan for Danmark og udsigten til, at forsamlingsforbuddet lempes, melder Tivoli nu ud, at forlystelseshaven åbner mandag den 8. juni kl. 11:00.

Adm. direktør Lars Liebst siger:
”I Tivoli er vi glade for, at vi nu har fået en langsigtet genåbningsplan, hvor vi er med i fase 3 fra den 8. juni og hvor der er udsigt til, at forsamlingsforbuddet bliver lempet. Selv om Tivoli ikke kom med i 2. runde, så gør vi os klar til at åbne alle vores caféer og restauranter i randområderne af Tivoli fra mandag den 18. maj. Vi har i flere uger forberedt os på at kunne åbne forlystelseshaven i en version, som lever op til alle myndighedernes sikkerhedskrav omkring afstand, forsamlinger og hygiejne. Nu hvor Tivoli har fået grønt lys til at åbne den 8. juni, ser vi frem til, at gæsterne får en god Tivolioplevelse med nye digitale kø-systemer, madbestillinger og værnemidler i Tivolidesign.”

Med en åbningsdag mandag den 8. juni, når Tivoli op på at kunne åbne 196 dage i alt i 2020 i sommersæsonen, Halloween og Jul i Tivoli.

Alle Tivolis tiltag til en sikker gæsteoplevelse og andre forholdsregler som følge af COVID-19 findes her.

Mens Danmark genåbner venter forlystelserne i Tivoli på juni

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners