SYLVIA DAYs första bok efter Crossfire-serien

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpps “Frusen fjäril” på svenska. Det är Sylvia Days första bok på fem år. Efter mer än 17 miljoner sålda böcker gör hon come back med en passionerad kärlekshistoria som är ”väl värd väntan” enligt kritikerna.

Sylvia Day har skrivit mer än 20 bästsäljande romaner och upprepade gånger legat etta på New York Times-bästsäljarlista. Som en av världens mest lästa författare är hon utgiven i mer än 40 länder och hennes böcker har mottagit över tio litterära utmärkelser.

Frusen fjäril är Sylvia Day när hon är som bäst. Det är en oväntad berättelse om kärlek, besatthet och den oemotståndliga passionen som övervinner allt. En bok att älska från första sidan – till det överraskande slutet.

”Alla författare har ett ämne som är extra viktigt för dem”, säger Sylvia Day om den nya boken. ”Jag, för min del, drivs av att skriva om personer som är överlevare.” Som i hennes tidigare böcker är Frusen fjäril en berättelse som inte bara kittlar med passion och romantik utan även handlar om en personlig inre kamp och känslomässiga konflikter.

Frusen fjäril planeras att bli tv-serie och boken släpps i nästan 20 länder. Den internationella kritiken har varit översvallande och Library Journal skriver att ”alla som älskade Crossfire-serien kommer att njuta”. Boken har sedan den släpptes på engelska legat i toppen på Amazons bästsäljarlista i både USA, Kanada och Storbritannien, samt på bästsäljarlistorna i Wall Street Journal, Washington Post och USA Today.

”Vi är stolta över att ge ut en av världen största romance-författare i Sverige”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Vi vet hur länge fansen har längtat efter den här boken.”

För översättning står Helen Ljungmark.

© Bookmark Förlag

print

Våra samarbetspartners