AMANDA LINDE släpper efterlängtad musik!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter att ha inspirerat många unga genom sitt arbete släpper Amanda Linde äntligen egen musk

Amanda Linde tog tidigt ödet i egna händer och framförde sin musik på tunnelbanor redan i femårsåldern. Efter ett tungt breakup bestämde hon sig för att satsa fullt ut på musiken och skrev en uppsjö av låtar om det hon gått igenom. Nu är hon aktuell med debutsingeln My Love, som släpps via Flick Records.

– En stor anledning till att jag skriver musik är att inspirera människor och att få bli en förebild som jag själv hade velat ha som liten, berättar Amanda. Som verksam i stödorganisationen Maskrosbarn har hon inspirerats till att hjälpa unga som har det jobbigt hemma att blomstra inom sitt musikintresse, och hon har därför nyligen startat en låtskrivarkurs för ungdomar i åldern 15 till 18.

Debutsingeln My Love är skriven tillsammans med Jakob Redtzer, som även jobbat med Hanna Ferm, Ta’shan och många andra, och behandlar ämnen som stolthet, misstag och ånger.

– Låten handlar om att bryta en relation med någon i tron om sitt eget bästa för att sedan djupt ångra sig och vilja ha tillbaka allt, säger Amanda.

Amanda har en stor buffert av material och nu kan vi se fram emot att uppleva den musik hon jobbat med under det senaste året.

My Love släpps på alla plattformar den 17:e april.

© Flick Agency

print

Våra samarbetspartners