NINA GEORGE bland aprilpocketar från Bazar Förlag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tre pocketböcker ser dagens ljus i april, alla tre med fina recensioner i bagaget! Samtliga tre utkommer 15 april.

Drömmarnas bok – Nina George
Med böcker som Den lilla bokhandeln i Paris och Den lilla bistron i Bretagne har Nina skaffat sig en trogen läsarskara i Sverige. Om Drömmarnas bok skrev bokbloggen Just nu – Just här “Det är mycket svärta och djup i berättelsen, men det blir aldrig för mycket, för jobbigt att läsa.”
ISBN 9789170285516 | Översättning av Ulrika Junker Miranda
Läs mer om Drömmarnas bok här!

Vargens krig – Bernard Cornwell
Näst sista boken i saxonsagan, som ligger till grund för tv-serien The Last Kingdom (som kan ses på Netflix). Böckerna om Uhtred, Uhtreds son, läses av gammal och ung, kvinna och man och Bernard Cornwell är odiskutabelt en av de mest hyllade historiska romanförfattarna av vår tid. Det säger inte lite att Daily Mail beskrivit honom som “Ett litterärt mirakel”.
ISBN 9789170285509 | Översättning av Leif Jacobsen
Läs mer om Vargens krig här!

Jordens arvingar – Ildefonso Falcones
Den fristående fortsättningen Katedralen vid havet – som även den finns som tv-serie på Netflix, du har väl inte missat det? – som nu sålt över sex miljoner exemplar över hela världen. Om Jordens arvingar skrev bland andra bokbloggen Boklysten att “Det är helt enkelt en berättelse som man blir helt uppslukad av!”
ISBN 9789170285493 | Översättning av Johanna Svartström & Hanna Axén
Läs mer om Jordens arvingar här!

© Bazar Förlag

print

Våra samarbetspartners