MYRATH – Tunisierna live i Karthago

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Myrath har haft en krokig väg till framgång, men detta band från Tunisien har fortsatt kämpa och verkar nu vara nära ett globalt genombrott. Med sina episka och påkostade videos har de väckt nyfikenheten och intresset hos världens hårdrocksälskare.

Live är de som allra bäst, och detta visade de med råge när de på förra årets upplaga av Sweden Rock Festival med 45 minuters varsel fick lov att göra en andra spelning, fast denna gång på stora scenen… De klarade detta elddop med bravur och Sweden Rock Magazines recensent gav konserten 10 av 10 i betyg.

Denna spektakulära live har spelats in (och filmats) i den enastående antika amfiteaterruinen i Karthago (Tunis).

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners