LOTTA LUXENBURG – Hemligt polisnätverk avslöjas

Klicka på bilden, för att se hela bilden

När Isabella Knyckare, vid specialenheten Stockholmsgruppen, kommer över uppgifter om ett hemligt polisnätverk hamnar hon åter i utsatt läge.

Det är upptakten till Rättskiparen, andra delen i Lotta Luxenburgs serie om Stockholmsgruppen.

Nätverket är misstänkt för att ha ställt sig över lagen i jakten på Stockholms värsta brottslingar. Vilka av kollegorna i Polishuset kan Isabella lita på? Hur långt är de skyldiga beredda att gå för att sanningen inte ska komma fram? När Isabellas internutredning dessutom visar att hennes fästman, som blivit ihjälskjuten i tjänsten, var ett oskyldigt offer i nätverkets kamp mot den organiserade brottsligheten, blir Isabellas utredning djupt personlig.

Rättskiparen är den andra fristående delen i en ny spänningsserie om poliserna Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten och deras kollegor i Stockholmsgruppen, en specialenhet inom NOA, Polisens nationella operativa avdelning.

Om författaren:
LOTTA LUXENBURG kommer ursprungligen från Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Hennes tidigare böcker har lockat stora skaror med ljudbokslyssnare. Boken Spårlöst blev också nominerad till Storytel Awards, tidigare Stora Ljudbokspriset.

Sagt om Lotta Luxenburgs tidigare böcker:
“Boken är en bladvändare med korta kapitel som är både spännande och nervkittlande … Den gick inte att lägga ifrån sig.” Lollos Bokörna
“En riktigt intressant författardebut.” Lena Jeppsson, Dast Magazine
“Författaren har skrivit en bok om det omöjliga och allra mest hemska.” Nisse Scherman, Svenska Deckarakademin

Författare: Lotta Luxenburg
Titel: Rättskiparen
Format: Inbunden
Släppdatum: 15 april 2020

© Bokfabriken

print

Våra samarbetspartners