PARASIT – streamingpremiär på TriArtPlay

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Fredagen den 17 april har Bong Joon-hos monsterhyllade och Oscarvinnande långfilm PARASIT streamingpremiär på TriArtPlay.

När PARASIT vann den åtråvärda Guldpalmen 2019 blev det början på en resa som redan har blivit en klassiker. Den slog publikrekord för icke-engelskspråkig film överallt där den hade premiär, den vann Golden Globe och sedan fyra Oscar-statyetter, bland annat för Bästa film och Bästa regi. I Sverige vann filmen Guldbagge för Bästa utländska film och nådde, innan Corona-viruset slog till, sensationella 260 000 besökare på svenska biografer.

Och så där kan man fortsätta…men framförallt är PARASIT en fantastiskt bra och underhållande film. Dramatiken fokuserar på klass-samhället, skildringen är stilsäker och rollfigurerna är starka och engagerande, filmen har dessutom både humor och spänning. PARASIT är helt enkelt den gångna säsongens bästa film!

Den 17 april har PARASIT streaming-premiär. På grund av att Corona-viruset tvingat flertalet biografer att stänga har distributören TriArt Film arbetat hårt för att filmen ska bli tillgänglig på streaming tidigare än planerat. Från och med den 17 april finns PARASIT exklusivt på TriArt Films streamingtjänst TriArtPlay, för att sedan bli tillgänglig på andra VOD-tjänster den 10 maj då den även får premiär på DVD och blu-ray.

TriArtPlay med över 900 filmer i sitt bibliotek är en av Sveriges främsta streamingtjänster av kvalitetsfilm. Där kan man också läsa en av Sveriges få filmtidningar, POV/Point of View.

© TriArt Film

print

Våra samarbetspartners