EN KVÄLL TILLSAMMANS – en direktsändning som hyllar, peppar och stöttar i coronans spår

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På lördag samlar SVT svenska folket till en gemensam kväll, där vi alla kan njuta av musik från Sveriges artistelit samtidigt som alla som vill kan bidra till Radiohjälpens kampanj för de människor som drabbats extra hårt av läget i landet just nu. Vi får också träffa några av dem som på olika sätt kämpar för att ta oss igenom den utmanande situation som vi befinner oss i just nu – inom vård och omsorg, med innovation och problemlösning eller på olika sätt hjälper de som är mest utsatta.

En kväll tillsammans leds av Mark Levengood från en studio i Stockholm med reportrar på plats i Umeå, Malmö och Göteborg. Givetvis finns ingen publik eller inga folksamlingar någonstans, den här kvällen får vi alla ta del av från hemmasoffan, på avstånd men tillsammans.

Sveriges största artister medverkar från flera platser i landet.

Från Stockholm medverkar: Molly Sandén, Timbuktu, Peter Jöback, Victor Leksell, Björn Skifs, Miss Li, Tomas Ledin, Seinabo Sey, Miriam Bryant
Från Göteborg medverkar: Estraden, Gustaf & Viktor Norén
Från Malmö medverkar: The Ark, Jill Johnson
Från Umeå medverkar: Anna Bergendahl

Om insamlingen:
Insamlingen går till organisationer som nu akut stärker upp civilsamhällets viktiga arbete i coronapandemin. Genom detta bistår Radiohjälpen de människor som drabbas hårdast av viruset och isoleringen, barn och äldre som är i riskgrupper eller som lever i social och ekonomisk utsatthet.

Så kan du bidra som privatperson: Swisha valfritt belopp till 90 1950 6. Märk din gåva tillsammans. Ring 099-90 100 så skänker du 100 kr via din telefonräkning. Ge en gåva med betalkort eller läs mer på www.radiohjalpen.se Starta egen insamling: https://insamling.radiohjalpen.se/

Så kan företag bidra: Gåvor tas emot till Pg 90 1950-6 eller Bg 901-9506. Har ni som företag möjlighet att hjälpa oss i insamlingen? Kontakta oss på radiohjalpen@svt.se Starta egen insamling: https://insamling.radiohjalpen.se

En kväll tillsammans direktsänds i SVT1 och på SVT Play lördag 11 april kl 20.00

© SVT

print

Våra samarbetspartners