ULF LUNDELL bland Älska Pockets aprilnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vi möter en omskakande och annorlunda vår i år. Nu väntar vi alla på att få komma ut på andra sidan Corona, och förhoppningsvis finns lärdomar att dra. Läsningen finns kvar, kanske nu mer än någonsin. April bjuder på ett fint pocketsläpp till alla lässugna.

Månadens titlar:
Denise Rudberg – Det första chiffret
Ninni Schulman – När alla klockor stannat
Madeline Miller – Kirke
Ulf Lundell – Vardagar
Kate Morton – Klockmakerns dotter
Elin Hildebrand – Det perfekta paret
Elly Grifiths -En cirkel av sten
Jan Mårtenson – Dödligt hot
Édouard Louis – Vem dödade min far
David Wallace-Wells – Den obeboeliga planeten
Susanne Collins – Hungerspelen
Susanne Collins – Fatta eld
Susanne Collins – Revolt
Louisa May Alcott – Unga kvinnor

Klassikern Unga Kvinnor av Louisa May Alcott utkom första gången 1868 och har lästs av miljontals läsare världen över. Efter flera filmatiseringar på sista tiden är den åter på tapeten och vi har tagit fram en nyutgåva för nya läsare att upptäcka och gamla läsare att återvända till.

Året är 1940. Samtidigt som hotet från Nazi-Tyskland växer sig starkare förenas tre kvinnor: Signe flyttar från landet till storstaden. Elisabeth säger upp sig från sitt jobb under dramatiska omständigheter. Iris flyr från Estland med sina två söner. De väljs ut av regeringen för att genom signalspaning knäcka tyskarnas kod. I en tid då ingen vet var man har den andre och där farliga män med tveksam moral verkar i det fördolda, blir Signe, Elisabeth och Iris livsviktiga för rikets säkerhet.
Det första chiffret är första delen i Denise Rudbergs spännande serie Kontrahenterna som utspelar sig under Andra Världskriget.

Pocketpodden ställer inte in i Coronatider. Nytt avsnitt varje fredag. I april kan vi bland annat lyssna till spännande samtal med pocketaktuella Ninni Schulman och nyhetsaktuella Anne Swärd. Programledare Lisa Tallroth.
Finns där poddar finns!

MISSA INTE!
→ 19 maj utkommer den efterlängtade fjärde delen i Suzanne Collins serie Hungerspelen. Nu finns de tre första delarna i fina nyutgåvor i pocket!

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners