ANNA JÄRVINEN släpper nya albumet “Vestigia Terrent” i april

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Anna Järvinen är tillbaka!

Senast vi hörde från Anna var när hon släppte kritikerrosade albumet ”Buren” 2015.

Singeln ”Psalm” var det första smakprovet från Anna Järvinens kommande album “Vestigia Terrent”.
Anna Järvinen berättar själv om singeln: “De nya låtarna beskriver livet som jag upplever det nu. ”Psalm” kan sammanfattas i en enda kort mening: Låt det goda återvända!”.

Albumet, som bär namnet ”Vestigia Terrent” (latin för uttrycket ”spåren förskräcker”), innehåller tio spår och har spelats in av Fredrik Swahn. Medverkar gör bl a musikerna Reine Fiske (Dungen mm), Josefin Runsteen och Johan Graden.

Anna Järvinen säger: “Låtarna beskriver livet som jag upplever det nu. Om man vill kan man se girighet, avund, frosseri, lust och resterande dödssynder däri. Man kan även se kontemplation över existensen; tiden och rummet, allt det man skräms av. Givetvis finns där även trafik och trängsel i slaskig och mörk vintermorgon på väg till jobbet och lyckan över romantiserade minnen av då.”

Albumet ”Vestigia Terrent” släpps den 24 april via labeln Sing a song fighter.

© Clap Your Hands

print

Våra samarbetspartners