OTHERWISE släpper ny video

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bandet fångar stillheten i dagens värld genom bilder ifrån deras hemstad Las Vegas i skymningen.

Crossfire är Music Choice mest addade rocklåt i USA denna vecka!

OTHERWISE gick ut på stan för att visualisera ett Las Vegas så som ingen någonsin trodde det skulle te sig. Då hela vår civilisation försöker navigera sig mot en bättre morgondag tog bandet tillfället i akt för att fortsätta vara kreativa i kölvattnet av deras senaste utgåva DEFY. Idag presenterar de en ny video för deras andra singel Crossfire.

Sångaren Adrian Patrick berättar: “Något av det svåraste vi någonsin gjort, som artister, var att ställa in vår Defy Divicion-turné. Vi blev oroliga för hur vi skulle kunna försörja våra familjer och om vi över huvud taget hade en karriär efter vad som hänt. Vi vet att miljoner andra jorden runt är minst lika oroliga. Men vi förlorar inte enbart arbete och pengar… människor kämpar just nu för sina liv. Hela världen befinner sig under korseld. Vi kunde aldrig föreställa oss att få bevittna den dag då alla ljus och sprudlande fontäner stängdes av i neonöknen. Men vi är alla en del av detta så låt oss vara ödmjuka och hålla hoppet uppe för mänskligheten. Denna pandemi diskrimerar inte…och det gör inte heller rock n roll. Stanna hemma i säkerhet och fortsätt vara starka.”

Så här sa Patrick då första singeln Lifted släpptes: “Vi liver idag i polariserade tider men vad båda sidor måste inse är att både vänstern och högern är del av samma helhet. Tack och lov har vi tillgång till den helande kraften i rock n roll som bär hopp om att vi alla kan klara av det här tillsammans.” Då världen tvingas till social distans för att nå ett tillfälle av isolering och stötta varandra på ett sätt som vi aldrig kunnat föreställa oss hoppas vi på att världens politiker står enade så som sångaren hoppades innan världen fullständigt krackelerar.

Kvartetten från Las Vegas, som består av Adrian Patrick (sång), Ryan Patrick (gitarr, sång), Nick Bedrosian (bas, sång) och Joe Conner (trummor), går utanför ramarna för sin tidigare stil både gällande låtskrivande och ljudbild på sitt senaste album DEFY. Sedan det självbetitlade debutalbumet 2006 har de get ut en radda av fanfavoriter som True Love Never Dies (2012), Peace At All Costs (2014) och Sleeping Lions (2017). På vägen har de assimilerat mer än 40 miljoner streams och delat scen med alla från Stone Sour till Papa Roach samt knäckt publiken på festivaler som Welcome To Rockville, Rocklahoma och Shiprocked! När vi alla tillsammans fixat detta kommer de att återvända till scenen, energiska, underhållande och med en oerhörd glädje till varje del av världen.

“We love this song! “Crossfire” By Otherwise is our Most Added Rock Song of the Week.”

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners