BETH HART streamar sin konsert från 1 mars på L’Olympia, Paris imorgon kväll!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

ARTE kommer att streama hennes konsert från 1 mars på L’Olympia i Paris.

Du kan se konserten fr o m fredag 27 mars kl 20:00 via
Facebook
Artes konsertsida

Stanna hemma i säkerhet, ratta in konserten och fortsätt älska musik!

På fredag den 27:e mars kommer Arte att ha premiär för Beth Harts enastående konsert från 4 L’Olympia i Paris som blev den sista innan hennes Europaturné tvingades avbrytas.

ARTE är en europeisk TV-kanal med inriktning på kultur som sätter kreativitet, mångfald och innovation i första rummet. Kanalen visar en mängd dokumentärer, långfilmer, nyheter samt musik och andra framträdanden. Många är unika för kanalen.

I en tid då många människor söker efter konstnärliga kommunikationskanaler så kan du se konserten exklusivt och säkert i din hemmiljö via sociala media som Facebook och Youtube.

Konserten spelades in på den anrika L’Olympia i Paris, Frankrike en lokal som har visat olika konstarter sedan 1888 och grundades av Joseph Oller och Charles Zidler som även låg bakom den berömda Moulin Rouge. Beth Hart sällar sig till en lång radda av ikoniska artister som har hedrat scenen med sin närvaro som Edith Piaf, Jaques Brel, Billie Holiday, Nina Simone, The Beatles, Miles Davis, Tina Turner, Led Zeppelin med flera.

Kvällen började med att Beth träder in sjungandes Tell Her You Belong To Me. Hon kommer in från lokalens ingång och skrider genom publiken som omfamnar henne och sen…nä, vi ska inte förstöra överraskningsmomentet.

Den Grammy-nominerade Beth Hart gav ut sitt senaste album War In My Mind 2019 på Provogue Records och blev en av hennes mest framgångsrika med topp-tio-placeringar i Tyskland, Sverige, Nederländerna och topp-trettio i Storbritannien, Frankrike och USA.

Men det är som liveartist som Beth Hart verkligen kommer till sin rätt och hon kan få den största arena att kännas som en intim klubbspelning.

Så slå följe med hennes fans runt vår glob genom att lysa upp fredagskvällen med ett bländande framträdande med Beth Hart.

Stanna i säkerhet hemma och följ råden från dina myndigheter.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners