ENTER SHIKARI till Skandinavien i höst

Annons

Klicka för att se hela bilden

17 april släpper Enter Shikari deras efterlängtade sjätte studioalbum Nothing Is True & Everything Is Possible och första singeln { The Dreamer’s Hotel } hade premiär på Annie Macs program på BBC Radio 1 i februari. Senast de var i Sverige spelade de inför fulla hus i Stockholm och Göteborg och i höst är de tillbaka! 16 oktober återvänder de till Fryshuset i Stockholm och den 18 oktober till Pustervik i Göteborg! Enter Shikari kommer även till Danmark den 19 oktober till Pumpehuset i Köpenhamn.

Nothing Is True & Everything Is Possible, uppföljaren till hyllade The Spark som vann priset för Bästa Album vid Kerrang! Awards 2018, kommer äntligen släppas i vår! Frontmannen och sångaren Rou Reynolds beskrev processen i en intervju med Kerrang! som ”We’re trying to make the definitive Shikari record; the one that a fan would pass to their mate like, ‘You don’t know Shikari? This is where you start.”

Enter Shikari skyggar inte undan från att ta upp viktiga ämnen i sin musik och är ofta politiskt laddade. Från frågor om klimatförändringar till kärnvapen och kapitalism. Under bandets karriär har deras texter emellanåt centrerat sig runt personliga teman i form av ångest, depression, mental ohälsa och självömkan.

Det brittiska kultbandet har hyllats för sin förmåga att kombinera influenser från rock och elektroniska genres och deras oförglömliga liveframträdanden. Med nytt album på väg ser vi fram emot att presentera Enter Shikari på Fryshuset i Stockholm den 16 oktober och på Pustervik i Göteborg den 18 oktober!

Datum
16/10 – Fryshuset, Stockholm
18/10 – Pustervik, Göteborg
19/10 – Pumpehuset, Köpenhamn

© Live Nation

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners