HERMAN GEIJER: Ordfront förlag ger bort boken Överlev katastrofen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Överlevnadsexperten Herman Geijers bok Överlev katastrofen delas nu som gratis e-bok under en veckas tid. Varje vecka under coronakrisen kommer Ordfront förlag att erbjuda en gratis e-bok.

I Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig djupdyker zombieöverlevnadsexperten och folkbildaren Herman Geijer i frågan vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när något helt oväntat inträffar. Men den handlar inte bara om överlevnadstekniker utan också om hur människan fungerar och vad vi kan göra för att förbereda oss mentalt och öka våra chanser att klara en kris.

– I Överlev katastrofen kan du lära dig mer om hur du kan klara katastrofer. Men en stor del av boken handlar också om vilka reaktioner vi ofta ser i kriser, något jag tycker stämmer väldigt bra just nu. Även om några få beter sig illa och försöker profitera på det som händer är de allra flesta solidariska och vill hjälpa varandra, säger Herman Geijer

– Mitt bästa råd i krisen är, förutom att sköta hygienen, att inte sprida rykten. Men också att ta del av det spontana engagemang som finns hos individer och civilsamhälle för att göra det bästa av situationen. Och såklart att preppa tillsammans inför nästa kris, t ex jobbar jag på ABF med att sprida kunskap om detta.

Herman Geijer är zombieöverlevnadsexpert och har skrivit flera böcker om zombier och överlevnad. Han håller även överlevnadskurser runt om i landet. I januari 2018 utkom boken Överlev katastrofen och 2019 gav han ut boken Bli en zombieöverlevnadsexpert (med Claes Tovetjärn och Elin Jonsson) som guidar och ger tips till barn på hur man kan hantera en kris eller katastrof.

Här kan du ladda ner boken Överlev katastrofen till och med torsdag den 26 mars.

”Veckans fria från Ordfront” är ett initiativ från Ordfront förlag. Varje fredag under coronakrisen kommer vi att erbjuda en e-bok för gratis nedladdning från vår hemsida. Genom detta initiativ vill vi och våra författare göra vad vi kan för att hjälpa folk genom krisen.

© Ordfront förlag

print

Våra samarbetspartners