MOTHER GAIA släpper ny singel 10 april!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mother Gaia släpper ny singel, “In the Time of Spring”, fredag 10 april!

“In the Time of Spring” är den andra singeln från Mother Gaias kommande debutalbum “One Word to Paint Me”. Det sägs att den är en perfekt roadtrip-låt, och vi är helt säkra på att den funkar lika bra att sjunga till på motorvägen som att dansa till i underkläder hemma i vardagsrummet. Så, oavsett om man sitter i bilen och är på väg att fly från stan, eller om man är hemma i karantän, finns det tre saker som är viktiga att komma ihåg i vår: att tvätta händerna, att visa hänsyn mot dem omkring en och att styra in på ens föredragna musikplattform och lyssna på “In the Time of Spring” den 10 april!

Håll också öron och ögon öppna efter nästa singel “Closer to the Dead” och albumet “One Word to Paint Me” som kommer att släppas under våren.

© Mother Gaia

print

Våra samarbetspartners