SF ANYTIME – Biofilmer direkt till hemmapremiär

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Trolls 2: Världsturnén släpps som hemmabiopremiär hos Video On Demand-tjänsten SF Anytime samma dag som den har världspremiär på bio. Detta på grund av den rådande omvärldssituationen. Satsningen, som SF Anytime gör i samarbete med filmbolaget Universal, omfattar även flera filmer som precis gått upp på biograferna runt om i Norden; Emma, The Hunt och The Invisible Man. Dessa filmer släpps på SF Anytime på fredag 20 mars. Flera andra filmbolag, både svenska och utländska, är i startgroparna med liknade satsningar för att möta de fallande publiksiffrorna på biograferna i Norden.

”För att möta konsumenters önskemål om att kunna se filmer när och var de vill har vi länge arbetat för att få tidigare hemmabiopremiärer efter biopremiärerna. Det behov har blivit ännu mer påtagligt givet den senaste tidens händelser i vår omvärld. Det som sker i branschen är förstås mycket beklagligt, men vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder tillång till dessa filmer som de har längtat efter”, säger Jens Håkansta, Head of Digital Services på SF Studios.

Om SF Anytime
SF Anytime grundades 2002 och är den ledande aktören inom Video On Demand i Norden och Baltikum. Tjänsten är tillgänglig via operatörer (B2B – så som Telia, ComHem, GET, Canal Digital m fl) och som egen tjänst direkt till konsument (B2C). SF Anytime erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och serier. SF Anytime är en del av SF Studios som i sin tur ägs av Bonnier.

© SF Anytime

print

Våra samarbetspartners