TIVOLI skjuter fram sommaröppningen till den 16 april

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Regeringen med statsminister Mette Frederiksen i spidsen har på en række pressemøder opfordret danskerne til at udvise samfundssind og passe på hinanden. Samtidigt har regeringen indført restriktioner, der på en række områder begrænser danskerne i at forsamles på arbejdspladser, skoler, kulturinstitutioner mv. I det lys har Tivoli valgt at at vise rettidig omhu og udskyde åbningen med 14 dage til den 16. april.

Tivoli skulle have åbnet for sin sommersæson den 2. april 2020. Statsministeren har imidlertid meldt tydeligt ud, ”at der er én ting, der virker mod smitte, nemlig ikke at omgås hinanden for meget. Vi plejer som danskere at søge fællesskabet ved at være tæt sammen, men nu skal vi stå sammen ved at holde afstand.”

Som følge af regeringens anbefalinger og seneste skærpede restriktioner omkring Covid-19-virussen, har Tivoli derfor i dag besluttet at udskyde åbningen til den 16. april.

Tivolis direktør Lars Liebst siger:
”Vi har fulgt udviklingen time for time i den seneste tid, og har på den baggrund i dag besluttet at udsætte åbningen af årets sommersæson. Vi vælger at udskyde åbningen i lyset af de seneste skærpede forholdsregler med lukkede grænser og statsministerens generelle opfordringer til, at vi viser respekt for situationens alvor og ikke mødes i større grupper. Der må ikke herske tvivl om, at Tivoli følger denne opfordring. Vi har fokus på medarbejdernes og gæsternes ve og vel.”

På tivoli.dk opdateres der løbende nyt om Covid-19 virussen og dens konsekvenser for Tivoli. Her vil der også komme nyt om den forskudte åbnings betydning for de planlagte aktiviteter i Haven.

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners