SUMMERBURST On Tour!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sveriges största nattklubb under stjärnorna – Summerburst – firar 10 år som glädjespridare med ett gigantiskt 10-årsjulbileum av astronomiska mått! Festivalen kraftsamlar och tar tillbaka alla de scener, och därmed musikgenrer, som funnits med under festivalens snart tio år långa historia tillsammans med artister i absoluta världsklass!

För att få igång Summerburst-känslorna ordentligt tar vi nu med Summerburst på turné under våren så fler kan peppa inför festivalen och ta del av riktigt party när det är som festligast!

Vi tar med inga mindre artister än John De Sohn, Albin Myers och Brennan Heart för ett antal helkvällar! Se vem som kommer till respektive stad här:

Svenska John De Sohn gör en efterlängtad comeback på Summerburst 2020. Han debuterade 2012 med hiten ”Long Time” som kom att kickstarta hans framgångsrika karriär.

Storfavoriten och Summerburstveteranen Albin Myers är tillbaka och kommer i vanlig ordning se till att dra igång festen med ett maxat set.

Legenden Brennan Heart är en tung nederländsk DJ och musikproducent inom EDM med inriktning på hardtrance, techno och hardstyle. Han tar med Orion Area, Summerburst Hardstyle-scen till Berns och lär ta upp både tempo och stämning till högsta nivå.

På Timmerstugan i Åre ser vi Oliver Heldens, som utsågs till en av världen topp 10 bästa DJs av DJ Mag. Utöver att vara ett stående namn på Ibizas största klubbar har han spelat på festivaler som Coachella, Lollapalooza, Glastonbury, Tomorrowland och Ultra.

Med på turnén följer DJ/producenten Oskar Syk med som support på utvalda stopp. Oskar som tidigare spelat på olika festivaler och mängder av Sveriges nattklubbar samtidigt som han släppt egen musik kommer se till att festen börjar på bästa sätt.

Turnéplan Artist
Fredag 3 april – Karlstad, Nöjesfabriken – John De Sohn
Lördag 4 april – Västerås, Publik – John De Sohn
Torsdag 9 april – Stockholm, Sturecompagniet – TBA
Fredag 10 april – Åre, Timmerstugan – Oliver Heldens
Lördag 18 april – Jönköping, Miss Louise – Albin Myers
Lördag 25 april – Stockholm, Backdoor – Albin Myers
Onsdag 29 april – Uppsala, Birgerjarl – John De Sohn
Torsdag 30 april – Göteborg, Push – John De Sohn
Lördag 20 maj – Stockholm, Berns – Brennan Heart

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners