MELODIFESTIVALEN 2020: Artisterna som gästar Andra chansen och Melodifestivalen Hall of Fame

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under Andra chansen i Eskilstuna bjuds tittarna på ett förlängt program där de, förutom att vara med och utse de sista finalisterna till Melodifestivalen 2020, även får ta del av nostalgi och hyllningar av de första invalda pristagarna i nya Melodifestivalen Hall of Fame. Nu släpps samtliga artister och pristagare som gästar Eskilstuna under Andra chansen.

Under varje deltävling har pristagare tillkännagivits och det står nu klart vilka de 48 första invalen till Melodifestivalen Hall of Fame är. Läs om samtliga pristagare och Melodifestivalen Hall of Fame i Melodifestivalens expertblogg. Utöver pristagare har gästande artister som kommer att medverka med unika framträdanden i Eskilstuna presenterats under Melodifestivalens deltävlingar. Tidigare nämnda Björn Skifs, Tomas Ledin, Lill Lindfors, Måns Zelmerlöw, After Dark, Anna Book, Kikki Danielsson, Andreas Johnson och Loreen får sällskap av följande gästartister:
Siw Malmkvist
Towa Carson
Ann-Louise Hanson
Karin Falck
Alcazar
Cecilia Vennersten
Claes-Göran Hederström
Agneta Munther från Family Four
Ann-Christine Bärnsten

Dessutom kommer följande hedersgäster finnas på plats för att ta emot sitt pris i programmet:
Lena Philipsson
Arvingarna
Herreys
Nanne Grönvall
Björn Gustafsson
Linda Bengtzing
Bobby Ljunggren
Thomas G:son
Peter Boström
Linnea Deb
Anton Hård af Segerstad
Joy Deb
Torgny Söderberg
Stephan Berg
Marcos Ubeda
Gert Lengstrand
Sarah Dawn Finer
Marie Lindberg
Lasse Samuelson
Ingela Pling Forsman
Bert Karlsson
Roger Pontare
Anders Berglund
Brandsta City Släckers

© SVT

print

Våra samarbetspartners