MELODIFESTIVALEN 2020: Loreen uppträder under Andra chansen i Eskilstuna

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Andra chansen och Melodifestivalen Hall of Fame i Eskilstuna blir ett förlängt program fyllt av unika framträdanden där de första pristagarna i Melodifestivalen Hall of Fame kommer att hyllas. I tidigare deltävlingar har Melodifestivalens programledare berättat att Björn Skifs och Tomas Ledin för första gången någonsin ska dela scen. Dessutom kommer tittarna bjudas på uppträdanden av artister som Lill Lindfors, Måns Zelmerlöw, Anna Book och After Dark.

Nu står det även klart att Sveriges femte Eurovision-vinnare, Loreen, kommer till Stiga Sports Arena med en dittills ohörd version av hennes egen låtskatt. Med en mash up av de tre bidrag Loreen tidigare tävlat i Melodifestivalen med, My Heart Is Refusing Me, Euphoria och Statements, kommer hon bjuda tittarna på ett uppträdande som de förhoppningsvis sent ska glömma.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att få jobba med Loreen igen. Som vanligt när det kommer till henne och tv-underhållning kommer det bli något alldeles unikt och i framkant., säger Christer Björkman, senior producent och talesperson för Melodifestivalen Hall of Fame.

Andra chansen och Melodifestivalen Hall of Fame sänds på SVT1 & SVT Play lördag 29 februari kl. 20.00.

Läs mer om Melodifestivalen Hall of Fame i Melodifestivalens Expertblogg.

© SVT

print

Våra samarbetspartners