VANESSA SPRINGORAs Samtycket utkommer på Albert Bonniers Förlag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den internationellt uppmärksammade franska debutboken Le consentement (svensk titel: Samtycket) ges ut av Albert Bonniers Förlag i november 2020.

– Samtycket är en bragd på så många vis. Vanessa Springora skriver fram sitt unga jag i en bok som berör, upprör och svider att läsa. Det är ett vittnesmål om övergrepp med omgivningens tysta samtycke, en dissektion av groomingens mekanismer oavsett tid och plats, säger Lotta Aquilonius, förläggare på Albert Bonniers Förlag.

Vanessa Springora, född 1972, arbetar som chef på franska bokförlaget Julliard. Hennes sensationella debutbok Le consentement, utkom i januari 2020 på förlaget Grasset. Rättigheterna till boken har hittills sålts till 17 länder.

© Albert Bonniers Förlag

print

Våra samarbetspartners