LE MANS ’66 bland Twentieth Century Fox Home Entertainment marsnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Terminator: Dark Fate
Släpps digitalt 2/3, på VOD, DVD, Blu-ray, 4K UHD & 4K UHD Steelbook 16/3
När Skynet skickar en kraftfull ny Terminator från framtiden för att likvidera cyborghybriden Dani Ramos och hennes vänner, tvingas Sarah Connor samarbeta med den ursprungliga T-800-Terminatorn för att bekämpa det nya hotet och rädda framtiden en gång för alla.
I rollerna: Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davies, Linda Hamilton m fl
Regi: Tim Miller
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Deleted and extended scenes • A legend reforged • World builders • Dam Busters: The Final Showdown • Over an hour of bonus content

Doctor Sleep
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 16/3
Dan Torrance är hemsökt av de traumatiska upplevelser han fick utstå som barn på Overlook Hotel. Han tvingas ta itu med vålnaderna från det förflutna när han möter Abra, en modig flicka som likt Dan är synsk – den förmåga som kallas ”the shining” – och hon är i desperat behov av hans hjälp.
I rollerna: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay m fl
Regi: Mike Flanagan
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: From Shining to Sleep: Author Stephen King and director/screenwriter Mike Flanagan look back at the original novel and classic film to discuss how they took on the sequel • The making of Doctor Sleep: A new vision • Return to the Overlook

Le Mans ’66
Originaltitel: Ford v Ferrari
Släpps digitalt 16/3, på VOD, DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD 30/3
Den fantastiska och sanna historien om den visionäre amerikanske bildesignern Carroll Shelby och den våghalsiga brittiske racerföraren Ken Miles, som av Henry Ford II får i uppdrag att från grunden bygga en helt ny racerbil med potentialen att äntligen besegra de dominerande bilarna från Ferrari vid 24-timmarsloppet i Le Mans i Frankrike 1966.
I rollerna: Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe m fl
Regi: James Mangold
Extramaterial Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD: Prologue: The Perfect Lap • Directing the Rivalry • The Real Ken Miles • The Real Carroll Shelby • The Real Ford GT40 • What Makes a Good Movie Car • Creating an Era • Epilogue: Brotherhood

TV

Critters Attack!
Släpps på DVD & Blu-ray 16/3
När utomjordiska varelser kraschlandar på jorden och äter upp allt som kommer i deras väg, måste Drea göra allt hon kan för att rädda sig själv och barnen som hon passar från de utsvultna monstren.
I rollerna: Tashiana Washington, Dee Wallace, Ava Preston, Jaeden Noel m fl. Regi: Bobby Miller
Extramaterial DVD & Blu-ray: Special Features • Engineering Gore: Designing Critters • Cast and crew explain what inspired the design and details of the Critters puppets • Critters: An out of this world experience • Cast and crew describe working with the puppets on set • The Critters Ball • Director Bobby Miller shares details on the inspiration for and creation of the Critter Ball • Fight scene commentary • Playful scene-specific commentary with Miller and a Critter

Hawaii Five-0 säsong 9
Släpps på DVD 23/3
Hawaii Five-0’s landmark 200th episode, plus 24 more appear on this collectible Season 9 set! Whether it’s confronting a cold case, chasing down a cybercriminal, whacking a mole in the CIA, stopping the killing spree of a serial SEAL assassin, or shutting down a meth lab tucked away in a B&B, it’s all in a day’s work for the tireless ohana of the Hawaii PD. Family also adds to the drama as “Danno” gets taken down a notch by his high-maintenance ex-mother-in-law (Joan Collins), and Lou (Chi McBride) has to broker peace when his parents (Gladys Knight and Louis Gossett Jr.) arrive for Thanksgiving.
I rollerna: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Taylor Wily, Jorge Garcia m fl. Regi: Peter M Lenkov
Textad på engelska

PAW Patrol säsong 5 / volym 3
Släpps på DVD 23/3
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
DEN FLYGANDE DYKARKLOCKAN & ANDRA ÄVENTYR
Francois och Turbot upptäcker att en undervattensvulkan är på väg att få ett utbrott medan bonden Yumi och borgmästare Rospigg helt ovetandes dyker i närheten. Det här är ett uppdrag för Havspatrullen!
Alla talar svenska

PAW Patrol: Pups Save the Bunnies
Släpps på DVD 30/3
Hjälp PAW Patrol med ett kaninräddningsuppdrag, och kasta dig sedan över sex andra våräventyr, bland annat ett dubbelavsnitt då Äventyrsbuktens påskäggsjakt måste räddas. Bonden Yumis grönsaksland är också i fara, liksom Borgmästare Rospiggs tulpaner, och försvunna sångfåglar och mycket MER!
Alla talar svenska

Ny samlingsbox

The Shining/Doctor Sleep 2-movie Box Set
Släpps på DVD & Blu-ray 16/3
Doctor Sleep (2019): Still scarred by the trauma he endured as a child at the Overlook Hotel, Dan Torrance faces the ghosts of the past when he meets Abra, a courageous teen who desperately needs his help – and who possesses a powerful extrasensory ability called the “shine.”
The Shining (1980): In director Stanley Kubrick’s adaptation of Stephen King’s disturbing blockbuster horror novel, Jack Torrance (Jack Nicholson) accepts a job as the winter caretaker for a mountain hotel, isolating him, his wife (Shelley Duvall) and their psychic young son until spring. But the hotel’s stored energy from evil past deeds begins to drive Jack insane.
Extramaterial: Vivian Kubrick’s Documentary The Making of The Shining with Optional Commentary • Trailer

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners