AGOTA KRISTOF bland Älska Pockets februarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hej februari och hej alla härliga pocketar! Äntligen ett nytt pocketsläpp på bokdiskarna – vilken blir din favorit?

Trevlig läsning hälsar Älska Pocket.

Månadens titlar:
Katrine Engberg – Krokodilväktaren
Agota Kristof – Den stora skrivboken/Beviset/Den tredje lögnen
Mariette Lindstein – Sprickor i jorden
Misslisibell – Ni vann aldrig
Lars Mytting – Systerklockorna
Ester Roxberg – Min pappa Ann-Christine
Gun-Britt Sundström – Skrivliv
Samuel Bjørk – Pojken i snön
Sarah Vaughan, Efter skandalen
Julie James, Grejen med oss

Gun-Britt Sundströms dagböcker från 1960-70 talet får se dagens ljus och det är alla vi fans glada för. Gun-Britt Sundström är och lever sitt skrivande och inspirerar på många plan.
Ingen känner sekternas hemliga världar så bra som fd scientologimedlemmen Mariette Lindstein och det är onekligen miljöer som mår bra av att vädras ut. Spännande och upplysande i uppföljaren till succén Vit krypta.

Kan vi fresta med en semla och Stefan Ahnhems X sätt att dö till kaffet? Nu finns den nervkittlande uppföljaren till Motiv X i storpocket.

För den bildningstörstande finns nu nyutgåvor av prisbelönade Nina Burton i storpocket. Den nya kvinnostaden och Flodernas bok.

Min pappa Marianne är filmen bakom Ester Roxbergs bok Min pappa Ann-Christine. En gripande och hjärtevärmande berättelse om att våga vara den man är. Premiär på bio 21 februari och vi har en nyutgåva i pocket.

Pocketpodden rullar varje fredag. Förra veckan gästade ingen mindre än Fredrik Backman podden och berättade om ångest och skrivande, och nu på fredag hör ni danska stjärnskottet Katrine Engberg berätta mer om succédebuten Krokodilväktaren.

MISSA INTE!
→ Föreställningen Störst av allt som bygger på Malin Persson Giolitos roman med samma namn. Nour El Refai på Rivals scen, premiär 28 februari.

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners