PANG I BYGGET till Helsingborg

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Missa inte sommarens skrattfest på Fredriksdalsteatern i Helsingborg!

12 juni – 16 augusti
Biljetter från 265:-

John Cleese har givit sin välsignelse och Fredriksdalsteatern i Helsingborg blir först i Europa med att presentera humorlegendens egen scenversion av Fawlty Towers – världens mest älskade komediserie.

Allt började för några år sedan när John Cleese och Eva Rydberg träffades bakom scenen efter en av Cleeses otroligt populära one man shows. Cleese var imponerad av hur framgångsrik Fredriksdalsteaterns egen uppsättning av Fawlty Towers varit, och låg dessutom själv i startgroparna för att göra sin egen scenversion av TV- klassikern.

På Fredriksdalsteatern kommer vi åter att få möta de skådespelare som senast lyckades så perfekt med att pricka in originalkaraktärernas tajming och få det engelska badhotellet att leva upp även på svenska – Adde Malmberg som Basil, Eva Rydberg som Sybil, Birgitta Rydberg som Polly, Kalle Rydberg som Manuel, Ewa Roos som Mrs Richards och så förstås Håkan Mohede som Majoren.

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners