SEAN PAUL till Skandinavien

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Dancehallikonen och multiplatinasäljande stjärnan Sean Paul gjorde mainstreamsuccé i början på 2000-talet och har på senare år gjort en comeback med framgångsrika samarbeten med några av dagens hetaste stjärnor. 2017 sålde han slut Berns i Stockholm och nu är det hög tid för honom att komma tillbaka! Fredag den 3 april är han tillbaka i Stockholm när han spelar på Annexet och den 14 april finns han på Store Vega i Köpenhamn!

Albumet Dutty Rock satte dancehall på mainstreamkartan och spelades flitigt världen över, något som resulterade i ett flertal guld- och platinacertifikat och hans första listetta på US Billboard Hot 100 med hiten Get Busy. Sen dess har han kontinuerligt producerat hits som Gimme The Light, Temperature, (When You Gonna) Give It Up to Me spelats på klubbar och dansgolv världen över.

Under 2010-talet har Sean Pauls karriär tagit fart på nytt efter samarbeten på megahits med Sia på omåttligt populära Cheap Thrills, Rockabye med Clean Bandit och Anne-Marie och No Lie med Dua Lipa. På senaste albumet Mad Love The Prequel har han samarbetat med bland annat Major Lazer, Stefflon Don, David Guetta och Ellie Goulding.

Ständigt aktuell och hetare än någonsin kommer Sean Paul tillbaka till Sverige. Vi är otroligt glada över att kunna presentera en av dancehallens främsta pionjärer som fortsätter driva genren framåt.

Datum
3/4 – Annexet, Stockholm
14/4 – Store Vega, Köpenhamn
© Live Nation

print

Våra samarbetspartners