JEFF LYNNE’S ELO på turne – kommer till Scandinavien

Klicka på bilden, för att se hela bilden

fter släppet av deras nya album som toppade listorna i Storbritannien, From Out of Nowhere, har Jeff Lynne’s ELO nu meddelat att de åker på europaturné hösten 2020. Den mycket efterlängtade From Out of Nowhere-turnén gör ett stopp i Sverige på Ericsson Globe i Stockholm den 21 september!

Med över 50 miljoner sålda album är ELO bland de mest populära akterna från sin era. Sammanlagt sträcker sig deras succé över fyra topp 10-album i följd, sju stycken som nått topp 20 och en anmärkningsvärd rad hitsinglar varav 20 som nått USA:s Top 40 och hela sju av dem Top 10. Lynnes inflytande har naturligtvis sträckt sig långt bortom ELO och har berört miljontals människor som producent och samarbetspartner, framför allt som medlem i Travelling Wilburys tillsammans med George Harrison, Bob Dylan, Roy Orbison och Tom Petty. Han producerade dessutom Harrisons färgglada album Cloud Nine och tillsammans med Harrison, Paul McCartney och Ringo Starr skapade de låtar från John Lennons inspelningar av Free as a Bird och Real Love.

Jeff Lynne’s ELO spelar följande datum i Europa:

September
19/9 – Oslo, Norge
21/9 – Stockholm, Sverige
23/9 – Herning, Danmark
26/9 – Hamburg, Tyskland
27/9 – Berlin, Tyskland
30/9 – München, Tyskland

Oktober
5/10 – London, Storbritannien
6/10 – London, Storbritannien
11/10 – Birmingham, Storbritannien
16/10 – Manchester, Storbritannien
18/10 – Belfast, Nordirland
19/10 – Dublin, Irland
21/10 – Glasgow, Skottland

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners